fbpx

Промоции.

Icebreaker discount

 • Попуст од 600 € за првите 5 студенти во секоја Full Stack група
 • Попуст од 500 € за првите 5 студенти во секоја Digital Marketing група
 • Попуст од 200 € за првите 5 студенти во секоја Software Testing група
 • Попуст од 500 € за првите 5 студенти во секоја Графички дизајн група
 • Попуст од 600 € за првите 5 студенти во секоја Front-end програмирање

 

Early bird discount

 • Full Stack: Попуст од 400 € за плаќање во готово / 300 € за плаќање на 10 рати
 • Digital Marketing: Попуст од 350 € за плаќање во готово / 250 € за плаќање на 8 рати
 • Software Testing: Попуст од 150 € за плаќање во готово / 100 € за плаќање на 6 рати
 • Графички дизајн: Попуст од 350 € за плаќање во готово / 250 € за плаќање на 8 рати
 • Front End: Попуст од 400 € за плаќање во готово / 300 € за плаќање на 10 рати

Buddy discount

 • Пријави се заедно со твоето buddy и добијте дополнителни 10% попуст