fbpx

Новости.

Работа во IT сектор

Работа во IT сектор

Информатичката технологија (IT) е една од најбрзо растечките индустрии во светот и нуди различни можности за напредување и високо платени работни места. Квалификуваните  IТ...

Запознајте го Веле Новески– ментор на Академијата за Full Stack .Net developer и почетниот курс за програмирање

Запознајте го Веле Новески– ментор на Академијата за Full Stack .Net developer и почетниот курс за програмирање

За почеток Веле кажи ни нешто повеќе за себе.  Здраво, јас сум Веле Новески од Охрид и со програмирање се занимавам повеќе од 7 години. Високото образование во областа на ИТ го...

5 трендови на веб дизајн во 2023 година

5 трендови на веб дизајн во 2023 година

Без разлика дали денешниот веб дизајн ја одразува ерата на уживање во себе, носталгија, максимализам, минимализам или дури и вештачка интелигенција, едно е јасно - ние сме во ера...

SPIN TO WIN!

  • Испобај си ја среќата за да добиеш ваучер за било која од нашите академии!
  • Едно вртење од маил.
  • Без мамење!
Сврти го тркалото