fbpx

Софтвер Тестинг Кариера – Што да очекуваш?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Понеделник (8-ми Април) присуствувај на продуктивен кафе – разговор и дознај ги сите можности кои ги нуди кариерата како Софтвер Тестер!

Како домаќин ќе ве пречека никој друг освен Матеа Младеновска – Lead ментор на Академијата за Софтвер тестинг и професионалец со повеќе од 5 години искуство како Софтвер Тестер.

Искористи ја можноста да ги добиш сите информации за твојата нова потенцијална кариера! Пријави се на формата подолу.

Научи

Напиј се кафе уживај и научи!

Информирај се за програмата

Во опуштена атмосфера на “Кафе муабет” ќе ги дознаеш и најситните детали кои ги нуди Академијата за Manual software testing.

Откриј ги можностите за кариера

Откриј ги сите можности за кариера што се отвораат за време и по завршувањето на Manual software testing.
Change Academy нуди уникатна програма која нуди многу повеќе од само теорија!

Работи директно со нашиот ментор

Со повеќе од 5 години искуство, Матеа е докажан Софтвер Тестер кој своето знаење ќе го пренесе токму на тебе!

Промотивна цена

Фатете го “последниот воз” за упис на Академијата по промотивна цена од 550

АПЛИЦИРАЈ ТУКА