fbpx

Дознај повеќе за Графичкиот Дизајн како кариера!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

26 октомври Октомври е денот каде што втор пат по ред ќе, тргнеме на креативно патување преку кафе муабет. Овој пат, менторот Стефан Аќимовиќ ќе ве запознае детално со графичкиот дизајн како струка и програмата за Графички Дизајн во Change Academy. А за ова кафе да биде уште по уникатно ќе имате можност заедно со Стефан да сработите и осетите како изгледаат секојдневните работни обврски на еден графички дизајнер.

Научи

Напиј се кафе уживај и научи!

Академијата за графички дизајн одблиску преку „Кафе разговор“ со нашиот главен ментор.

Информирај се за програмата

Во опуштена атмосфера на “Кафе муабет” ќе дознаеш за бенефитите кои ги нуди Академијата за Графички дизајн

Откријте ги можностите за кариера

Change Academy нуди уникатна програма која нуди многу повеќе од само теорија! Откриј ги сите можности за кариера што се отвораат за време и по завршувањето на Академијата за Графички Дизајн.

Работи директно со нашиот ментор

Сработи дел од секојдневните таскови на Стефан заедно со него. Со повеќе од 10 години искуство, Стефан е докажан Графички Дизајнер кој своето знаење ќе го пренесе токму на вас!

Добиј ваучер

Како знак на нашата посветеност на вашиот успех,  добијте 20% попуст кој можете да го искористите за Академија за графички дизајн.

ПРИЈАВИ СЕ

Пријавете се и резервирајте го своето место!

Четврток, 18:00