fbpx

Започни кариера како програмер

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Подготвени сте да започнете кариера во програмирање?
Овој вебинар за цел го има токму тоа!

Академија за програмирање ќе ви ги открие клучните чекори за да станете програмер и да отклучите свет на бескрајни можности. Не пропуштајте – вашата ИТ иднина започнува со Change!

Запознај го менторот и програмата за Full stack .Net Development!

Научи

Зошто да присуствуваш?

Академијата за Full Stack .Net Development одблиску со нашиот главен ментор Веле Новески.

Информирај се за програмата

Ќе дознаеш што вистински нуди Академијата и како знаењето од истата да се преточи во успешна ИТ кариера.

Дознај што претставува да имаш ИТ кариера

Главниот ментор Веле Новески има 7 години искуство во ова поле и најубаво ќе ви го објасни бенефитот на работење во ИТ секторот.

Програмирање преку пример

Видете преку практичен пример како кодот прави вистинска магија на една веб страна или апликација.

Добиј ваучер

Како знак на нашата посветеност на вашиот успех,  добијте 20% попуст кој можете да го искористите за Академија за Full stack .Net Development.

Аплицирај

За менторот

Веле Новески е софтверски инженер со 7+ години искуство во индустријата за развој на софтвер, искуство со работа на Angular, Xamarin, .NET Framework, .NET Core, .NET 6+, MS SQL Server, PostgreSQL, Docker, Kubernates и cloud сервиси како што се AWS, Azure, Azure DevOps.

ПРИЈАВИ СЕ

Пријавете се и резервирајте го своето место!

ПОНЕДЕЛНИК, 18:00