fbpx

Информирај се за дигитален маркетинг академијата!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Оваа среда (4-ти Октомври) присуствувај на продуктивен кафе-разговор и дознај ги сите можности кои ги нуди Дигиталниот Маркетинг а како домаќин ќе ве пречека никој друг освен Андреј Рудовски.
Заедно со него ќе соработувате на секојдневните таскови кои ги добиваат дигиталните маркетери.

Научи

Напиј се кафе уживај и научи!

Академијата за дигитален маркетинг одблиску преку „Кафе разговор“ со нашиот главен ментор.

Информирај се за програмата

Во опуштена атмосфера на “Кафе муабет” ќе ги дознаеш и најситните детали кои ги нуди Академијата за Дигитален Маркетинг

Откријте ги можностите за кариера

Откриј ги сите можности за кариера што се отвораат за време и по завршувањето на Академијата за Дигитален Маркетинг.
Change Academy нуди уникатна програма која нуди многу повеќе од само теорија!

Работи директно со нашиот ментор

Сработи дел од секојдневните таскови на Андреј заедно со него.
Со повеќе од 10 години искуство, Андреј е докажан Дигитален Маркетер кој своето знаење ќе го пренесе токму на вас!

Добиј ваучер

Како знак на нашата посветеност на вашиот успех, нудиме ваучер од 850 евра кој можете да го искористите за Академија за дигитален маркетинг.

ПРИЈАВИ СЕ

Пријавете се и резервирајте го своето место!

Среда, 18:00