fbpx

12/13

February

Понеделник и Вторник, 12/13 Февруари

Challenge days – предизвик за Front End кариера

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Зошто да присуствувате?

Change Academy го креира овој настан за да служи како отскочна даска на сите кои сакаат да се запознаат со основите на програмирањето и да започнат успешна кариера како и многумина досега.

Challenge Days настанот е наменет за сите поединци кои сакаат да истражат дали кариера во ИТ секторот е вистинскиот избор за нив.

Затоа не чекајте и пријавете се.

Присуство

Како и досега настанот ќе се одржува во нашите простории, меѓутоа за прв пат за сите кои не се во можност предизвикот ќе може да го решите и Онлајн!

Награди за најдобрите

  1. Стипендија 
  2. Ваучери

Термин

Од можни 3 одберете еден термин кој најмногу ви одговара. Изборот е ваш!

Избери ја Change Academy

Политиката на нашата академија е да има еден ментор за време на Академијата. Тој е тука со цел да ви го укаже правилниот пат на вашата идна IT кариера. Со овој пристап, студентите добиваат константна поддршка и персонализирано насочување, што значително ги зголемува шансите за успех.

Change academy

ПРИЈАВИ СЕ

CHANGE CHALLENGE DAYS

18:00

ONLINE

Петок, 02.02.2024, 18:00

Од почетник до Front-end програмер – Започни IT кариера

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Зошто да присуствувате?

Овој онлајн настан е специјално создаден за почетници и оние кои сакаат да ја променат својата кариера, обезбедувајќи им ја секоја потребна информација за успешен старт во IT светот.

Секој присутен ќе добие 350 Евра Ваучер за Академијата која започнува крајот на Февруари и можност за плаќање на 10 рати.

Бенефити

Mожеме сигурно да кажеме дека програмерската сфера сеуште има потреба нов професионален кадар.

Заработка

Можности за натпросечна плата дури и во Македонија.

Флексибилна работа

Можност да работите од каде што ќе посакате.

Избери ја Change Academy

Политиката на нашата академија е да има еден ментор за време на Академијата. Тој е тука со цел да ви го укаже правилниот пат на вашата идна IT кариера. Со овој пристап, студентите добиваат константна поддршка и персонализирано насочување, што значително ги зголемува шансите за успех.

Change academy

ПРИЈАВИ СЕ

Subscribe for exclusive discount!

Од почетник до Front-end програмер