fbpx

Академии.

CHANGE ACADEMY

Full-Stack .Net development online.

9 месечна online академија за програмирање, која има за цел да трансформира апсолутен почетник во junior Full Stack developer.

CHANGE ACADEMY

Digital Marketing.

Со зголемената распространетост на онлајн бизнис и е-трговија, дигиталниот маркетинг стана неопходен аспект на секоја успешна маркетинг стратегија.

CHANGE ACADEMY

Manual Software testing.

Softwаrе testing е една од најпосакуваните работни позиции и еден од поедноставните начини да се започне кариера во ИТ индустријата. Тестерот има клучна улога во доставување на софтвер со висок квалитет и според оригиналните побарувања на крајниот корисник.

CHANGE ACADEMY

Graphic Design.

Доколку креативноста е твојата поизразена карактерна особина, графичкиот дизајн е правилниот кариерен избор за тебе.

CHANGE ACADEMY

Front-end програмирање online.

Front-end React developer е една од најбараните и најдобро платени работни позиции на кои налетуваме при разгледување на огласи за вработување.