fbpx

CODE YOUR FREEDOM

CHANGE ACADEMY.

За Нас.

Убаво е да сонуваме, но уште поубаво е да си ја искодираме иднината за да го живееме сонот за слободата!

Размислуваш за промена на кариера?
Свесен си за бенефитите од работење во ИТ секторот?

Change Academy има организиран процес преку кој од апсолутен почетник ќе создаде вешт јуниор програмер кој ќе биде спремен да започне нова IT кариера.

Биди навремено информиран.

Регистрирај се бесплатно за прв да ги добиеш понудите за попусти и стипендии на нашите програми.

Coding

Академија за Full Stack .Net development (online)

9 месечна online академија за програмирање, која има за цел да трансформира апсолутен почетник во junior Full Stack developer.

Creative

Digital Marketing

Со зголемената распространетост на онлајн бизнис и е-трговија, дигиталниот маркетинг стана неопходен аспект на секоја успешна маркетинг стратегија.

Testing

Manual Software Testing

Softwаrе testing е една од најпосакуваните работни позиции и еден од поедноставните начини да се започне кариера во ИТ индустријата.

Creative

Графички дизајн

Доколку креативноста е твојата поизразена карактерна особина, графичкиот дизајн е правилниот кариерен избор за тебе.

Coding

Front-end програмирање (online)

Front-end developer е една од најбараните и најдобро платени работни позиции на кои налетуваме при разгледување на огласи за вработување.

АКАДЕМИИ

Одбери ја твојата Академија

CHANGE ACADEMY

Зошто ние.

Стипендираме 5 најдобри студенти од секоја група

Сениор ментори кои го изоделе вашиот пат

Програми добиени од ИТ компании кои сакаат да ве вработат

Работа на реални проекти

Загарантирана пракса

CHANGE ACADEMY

Новости.